Картини з бісеру Оксани Щербак

   У сучасному вишивальному мистецтві відомо понад сто технік вишивання. Серед них вирізняються техніки вишивки бісером, які поєднують у собі водночас як прийоми нанизування, так і вишивання. Вишивка бісером це дуже копітке і дуже цікаве заняття. Зараз у картинній галереї ім. М.К.Башкирцевої діє виставка вишитих картин бісером Оксани Щербак з Диканьки.


   Оксана народилась 03.08.1993 року, навчалась в Диканській гімназії ім. М.В.Гоголя, потім в Кременчуцькому педагогічному училищі. По закінченню училища, захопилась вишиванням картин бісером та хрестиком. Зараз навчається в Полтавському Національному педагогічному університеті ім. В.Г.Короленка на 3-му курсі. Ще майстриня займається квілінгом, модульним і класичним оригамі, пробувала себе і в живописі. На виставці представлені далеко не всі роботи Оксани. Деякі з них чекають, коли будуть виготовлені рами, а деякі - коли будуть зроблені фінальні стіжки.






Немає коментарів:

Дописати коментар

ВИСТАВКА КАРТИН В.І.КОВТУНА

вітня, у Всесвітній день мистецтва та Міжнародний день культури, у приміщенні картинної галереї імені М.К.Башкирцевої відбулось відкриття ви...