Самодіяльному художнику Братському О.В. - 60

Для людини з талантом і любов'ю до праці не існує перешкод.
Людвіг ван Бетховен.
  Саме такими словами можна охарактеризувати самодіяльного художника Братського  Олександра Володимировича, який 22 січня відзначив свій ювілей. 
    В літекратурно-мистецькій вітальні ім. М.К.Башкирцевої зібралися родичі, друзі, колеги, шанувальники творчості майстра. Ведучою вечора була Н.В.Крюченко, директор Диканського історико-краєзнавчого музею ім. Д.М.Гармаша, де зараз працює художник. Вона ознайомила присутніх з біографією ювіляра, розповіла про цікаві моменти з його життя.
   Першими хто вітав художника з днем народження були вихованці дитячого ясла-садка "Ромашка", які підготували музичне привітання.

  На чолі з Миколою Васильовичем Гоголем Олександра Володимировича вітали Ус Олександр Юрійович – голова райдержадміністрації, Муха Станіслав Володимирович – голова районної ради, Товстій Валерій Володимирович – голова селищної ради. Всі вони захоплюються роботами художника, тому бажали йому продовжувати творити, не зупинятися на досягнутому.
   Справжнім сюрпризом для ювіляра був приїзд його друзів з Решетилівки, де з 1983 по 1988 роки він служив замісником Решетилівського районного військового комісара.
 Працівниками історико-краєзнавчого музею, до ювілею художника, був підготовлений і презентований буклет "Олександр Братський - 60". 
  Зі своїми поздоровленнями до Олександра Володимировича звернувся начальник відділу культури, туризму та архівної справи Є.О.Онищенко.
  До нього приєдналися художник-нумізмат Журов В.П. та художниця Мірошниченко А.С., які подарували художнику свої роботи.

  З музичними вітаннями на свято завітали вчителі Диканської музичної школи Т. Авдєєва та Т. Чернова, гурт "Тріоль" у складі М. Кальницької, М.Гергала та С. Іванова. А фольклорний колектив "Берегиня" разом з піснею подарували художнику козацькі обереги.
  Голова ради ветеранів війни і праці району А.С. Івашко привіта ювіляра і подарував цінний подарунок.
  А найщирішими вітаннями для Олександра Володимировича стали привітання великої родини.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ВИСТАВКА КАРТИН В.І.КОВТУНА

вітня, у Всесвітній день мистецтва та Міжнародний день культури, у приміщенні картинної галереї імені М.К.Башкирцевої відбулось відкриття ви...