Відкриття виставки робіт Кравченко Анжели

  9 грудня 2015 року в виставковому залі Диканської картинної галереї ім. М.К. Башкирцевої  відбулося урочисте відкриття виставки робіт молодої диканської художниці Кравченко Анжели Олександрівни.
  Народилася Анжела 26 червня 1994 року в Диканьці. У 2012 році закінчила Диканську гімназію ім. М.В.Гоголя. Цього ж року вступила до Решетилівського професійного ліцею, який закінчила у 2014 році, де здобула спеціальність живописець. Розпочала трудову діяльність у 2014 році на посаді живописця у ПП Сухорослова В.М. «Фото за 5 хвилин». З 2015 року працює на посаді керівника гуртка образотворчого мистецтва в районному Будинку дитячої та юнацької творчості. В Диканській Всеукраїнській організації інвалідів проводить культурно-масову роботу.          
Мріє вступити до Полтавського Національного педагогічного університету  ім. В.Короленка на факультет – образотворче мистецтво. 
 З відкриттям першої персональної виставки художницю вітали заступник голови райдержадміністрації Тетяна Біляєва, завідувач сектором культури і туризму Євгеній Онищенко, директор районного Будинку дитячої та юнацької творчості Лариса Афанасьєва, Радченко Ангеліна - учениця гуртка образотворчого мистецтва, Лідія Григоренко - голова Диканської Всеукраїнської Спілки інвалідів, найрідніші люди - мама і тато.
  

"Бузковий настрій".
"Пристань на озері".
 Розпис по дереву.
"Троїцька церква".
"Дяк і Солоха".


Немає коментарів:

Дописати коментар

ВИСТАВКА КАРТИН В.І.КОВТУНА

вітня, у Всесвітній день мистецтва та Міжнародний день культури, у приміщенні картинної галереї імені М.К.Башкирцевої відбулось відкриття ви...