Свято "Пісні Бузкового гаю"


Обласне пісенно-мистецьке свято "Пісні Бузкового гаю"
7 травня 2016 року
   Це улюблене народне гуляння не тільки жителів гоголівської Диканьки, а й численних гостей краю. Щорічно свято проходить біля Бузкового гаю, закладеному в XIX ст. князем В. П. Кочубеєм на території колишньої кочубеївським садиби. Коли в гаю буйно зацвітає бузок, з усієї Полтавщини в Диканьку з'їжджаються учасники художньої самодіяльності, народні майстри та гості, щоб помилуватися неповторною природою, заспівати і послухати українські пісні, продемонструвати свої вироби і просто відпочити, покататися на човнах, поїсти вареників, млинців і шашликів.
  Цього року свято розпочнеться об 11.00 год. В програмі свята очікуються виступи кращих колективів художньої самодіяльності Диканського РБК, Машівського, Лохвицького, Зіньківського районів, українського народного хору «Калина» Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, народного фольклорного ансамблю «Яворина» м. Полтава; виступ Наталії Шинкаренко смт. Градизьк; виступ театру української пісні «Родина калинова» м. Полтава; виступ заслуженої артистки України Олени Білоконь. Завершить святкове дійство виступ гурту "Made in Ukraine" та вогняне шоу з дискотекою.
  Будуть працювати фотосалон “Солоха”,  "Містечко майстрів" - ярмарок сувенірної продукції, дитячі атракціони.
   Запрошуємо всіх відвідати це свято!
 Історико-краєзнавчий музей ім. Д.М.Гармаша та 
картинна галерея ім. М.К.Башкирцевої 
працюють з 9.00 до 17.00 год

Немає коментарів:

Дописати коментар

ВИСТАВКА КАРТИН В.І.КОВТУНА

вітня, у Всесвітній день мистецтва та Міжнародний день культури, у приміщенні картинної галереї імені М.К.Башкирцевої відбулось відкриття ви...