Виставка картин В.Гришаніна і У.Миронової

  15 лютого у виставковому залі картинної галереї ім. М.К.Башкирцевої відкрилася спільна виставка Валерія Гришаніна й Уляни Миронової.
  Валерій Гришанін - вже відомий у Диканьці молодий художник, який в 2013 році став учасником 5 сезону телешоу «Україна має талант». В тому ж році знімальна група каналу СТБ створила фільм про його творчість. Роботи Валерія були представлені на обласному фестивалі художників–аматорів ім. Григорія Ксьонза, який проходив в галереї мистецтв м. Полтава. З 2015 року він учасник конкурсного проекту «START in ART», в якому беруть участь 457 претендентів із країн СНД, Прибалтики, Європи, Азії та Близького Сходу.
В.Гришанін. М.В.Гоголь.
В.Гришанін. Кокетка.
В.Гришанін. Спрага.

   Миронова Уляна народилася 4 травня 2001 року в м. Горлівка Донецької області. В 2014 році родина переїхала до Диканьки. Нині юна художниця навчається в 9 класі Диканської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, а також в художній студії Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник А.Кравченко), мріє стати перекладачем. Це перша персональна виставка дівчини.
У.Миронова. Автопортрет з подругою.
У.Миронова. Портрет (Морган Вестлінг)
У.Миронова. Азіатка.
У.Миронова. Джек Горобець.
У.Миронова. Рекс.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ГАСТРОНОМІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ "ЕНЕЇДИ" І.КОТЛЯРЕВСЬКОГО

  Серед творів І.Котляревського, чи не найперший, який ми згадуємо – поема “Енеїда”.  Говорити про неї можна годинами і днями: стала першим ...