Відкриття персональної виставки художниці Бекпулатової Л.М.


                                            Художник повинен любити життя і
                                               доводити всім, що воно прекрасне.
                                                                               Анатоль Франс

25 квітня 2013 року в Балясненській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося відкриття персональної виставки самодіяльної художниці Бекпулатової Людмили Мефодіївни.



Людмила Мефодіївна народилася 6 жовтня 1951 року в с. Балясне Диканського району. Закінчила Балясненську середню школу, в 1972 році заочно – Московський народний університет. Манера подачі творів – наївне українське малярство. На її полотнах і тарелях оживають квіти: ромашки, півонії, мальви та бузок. Чільне місце в творчості художниці займають народні обряди, навіяні мотивами старовинних пісень, балад та легенд.




Відкриття виставки провела директор Диканського історико-краєзнавчого музею Крюченко Н.В. Директор обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Ковтун Л.Ф. презентувала буклет про творчість художниці.


Своїми враженнями від виставки поділились начальник відділу культури, туризму та архівної справи райдержадміністрації Онищенко Є.О. та методист районного методичного кабінету відділу освіти, сімї, молоді та спорту Присяжнюк З.Г.


Щиро та тепло зустріли відвідувачів виставки директор Балясненської ЗОШ І-ІІІ ст. Сотник І.І. разом з учнями та вчителями, підготувавши музичні вітання та поздоровлення.









Немає коментарів:

Дописати коментар

ВИСТАВКА КАРТИН В.І.КОВТУНА

вітня, у Всесвітній день мистецтва та Міжнародний день культури, у приміщенні картинної галереї імені М.К.Башкирцевої відбулось відкриття ви...