Квест "Таємниці Диканьки"

 Літо надзвичайно цікава та радісна  пора. Воно зустрічає нас теплом, веселим настроєм. Особливо цікаво та радісно дітям, адже це час літніх канікул. А канікули - це завжди приємно! Саме влітку є багато вільного часу на спілкування з друзями. Та можна проводити своє дозвілля й з користю для себе.
 З 08.07.2022 року в Диканському історико-краєзнавчому музеї ім. Д.М.Гармаша для вчителів та учнів віком до 15 років шкіл Диканської громади стартував квест "Таємниці Диканьки". 
 Першопрохідцями захопливої гри стали учні четвертих класів ОЗ "Диканська ЗОШ І-ІІІ ступеня", класні керівники Свірідова О.В. та Чумаченко А.О. 


 Виконуючи завдання квесту, в історико-краєзнавчому музеї та картинній галереї, діти відчули себе справжніми детективами у пошуках скарбів, мали можливість активно використовувати музейні експонати щоб, таким чином, полинути в історичне минуле українського народу. 
 







 Квест в ігровій формі показав, що музей - це не нудно, а цікаво і пізнавально. Своїми завданнями в учасників він розвиває увагу, спостережливість, дає нові знання та прищеплює любов до рідного краю.




Немає коментарів:

Дописати коментар

ВИСТАВКА КАРТИН В.І.КОВТУНА

вітня, у Всесвітній день мистецтва та Міжнародний день культури, у приміщенні картинної галереї імені М.К.Башкирцевої відбулось відкриття ви...