ВИСТАВКА ТЕТЯНИ ПОЛЕВСЬКОЇ ТА ЮЛІЇ БАРАБАШ У КАРТИННІЙ ГАЛЕРЕЇ ІМЕНІ М.К.БАШКИРЦЕВОЇ

 Мистецтво - надзвичайно таємнича та сакральна частина людського життя. Воно заспокоює, змиває пил повсякденності. Воно приносить насолоду, збурює емоції та почуття, дарує крила, змушує віддатися йому повністю. 

Еміль Золя свого часу казав: «Твір мистецтва – це куточок всесвіту, побачений крізь призму певного темпераменту». 

9 БЕРЕЗНЯ  ми зібралися у картинній галереї, щоб поговорити про талановитих майстринь, наших землячок, які сьогодні своїми роботами принесли до нас красу, любов, свіжість, унікальність та частинку власної душі: 

Тетяну Полевську 

та Юлію Барабаш.


У доробку Тетяни Полевської - вишивані картини, сумки, одяг, футляри для окулярів, шляпки. 



Її роботи — глибоко продумані, кожна композиція осмислена, неповторна. Акуратно покладені вишивальницею стрічкові стібки оживають на білосніжному полотні то жовтими кульбабами, то магноліями, то бузком, то ніжними пелюстками троянд. 






Пані Юлія Барабаш використовує різні способи плетіння: плете з бісеру гердани (стрічкові, кругові, кутові), чоловічі краватки, чокери, повітряне намисто, кризи (кривульки). Майстриня не любить повторень та постійно знаходиться у пошуку оригінальних ідей.


Окрасою заходу стали талановиті співочі гурти Диканщини, що подарували гостям незабутні враження своїми сильними голосами та прекрасними композиціями.


Щиро запрошуємо відвідати виставку робіт декоративно-прикладного (ужиткового) мистецтва, що експонується в залах картинної галереї імені М.К.Башкирцевої.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ВИСТАВКА КАРТИН В.І.КОВТУНА

вітня, у Всесвітній день мистецтва та Міжнародний день культури, у приміщенні картинної галереї імені М.К.Башкирцевої відбулось відкриття ви...