Виставка робіт Братського О.В.

 21 серпня в Диканській картинній галереї ім. М.К.Башкирцевої урочисто була відкрита виставка картин місцевого самодіяльного художника Братського Олександра Володимировича.
  Народився Олександр Володимирович 22 січня 1955 року в місті Гадяч Полтавської області в сімї військовослужбовця. У 1972 році закінчив Гадяцьку середню школу №2. В листопаді 1973 року призваний до лав Радянської армії. Проходив службу у військах ППО в м. Оренбург та м. Шуя. З 1974 по 1978 р навчався в Московському вищому військовому училищі інженерних військ. З 1978 р. по 1981 р. проходив службу командиром взводу в Амурській області на будівництві автотраси «Амур». З 1981 по 1983 рік виконував інтернаціональний обов’язок в Афганістані на посаді начальника штабу промбази. З 1983 по 1988 рік служив замісником Решетилівського районного військового комісара. У 1986 році виконував завдання по ліквідації аварії на  Чорнобильській АЕС. З 1988 по 1994 рік служив районним військовим комісаром в Диканьці. Полковник запасу. Пенсіонер МО України.
  Малювати почав у 1987 році, хоча здібності до цього мав з дитинства. На виставці також представлене ще одне хобі художника - виготовлення  макетів моделей військових літаків. Зараз Олександр Володимирович працює художником-оформлювачем у Диканському історико-краєзнавчому музеї.
 "Бузок"

"Вечір над Ворсклою"

"Кочубеївські дуби взимку"

"Парадний в'їзд до маєтку Кочубеїв"


Моделі літаків з колекції автора

Немає коментарів:

Дописати коментар

ВИСТАВКА КАРТИН В.І.КОВТУНА

вітня, у Всесвітній день мистецтва та Міжнародний день культури, у приміщенні картинної галереї імені М.К.Башкирцевої відбулось відкриття ви...